Un tast del nord d’Itàlia a Montgat

En Renato ha volgut portar la cuina piemontesa de la seva infància a Catalunya. Nonne e Bisnonne ofereix productes exclusius de la regió italiana del Piemont d’una qualitat insuperable i per a totes les butxaques. Ideal per als amants de la gastronomia italiana.

Us imagineu poder trobar productes gastronòmics exclusius, d’artesans italians i a bon preu? En Renato Rossini trobava a faltar el menjar casolà que va acompanyar la seva infància al Piemont, una regió del nord d’Itàlia. Tenia una idea molt clara: fer una botiga de veritable menjar italià de qualitat, però amb un preu just.

LA CUINA PIAMONTESA A L’ABAST

Després de vint anys, en Renato ha tingut l’oportunitat de complir el seu somni amb el nou Mercat de Montgat. Des de la pasta fresca tradicional fins a vins, pizza (al tall), embotits, bombons, confitures i plats cuinats, tot el que trobem a la botiga és exclusiu i originari del Piemont. Tot i l’oferta extensa, començarà a fer nous plats, com el vite toné o la polenta (a base de farina de blat de moro). Va aprendre a cuinar observant com ho feia la seva àvia, a qui ret homenatge a la botiga amb una gran fotografia seva. Gairebé tots els productes són d’artesans que coneix personalment i, com bé afirma en Renato, “no porten conservants, només porten el que han de portar”.

2 replies on “Un tast del nord d’Itàlia a Montgat

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *